Ексклюзиви
пʼятниця, 05 липня 2013 00:40

Перед поїздкою до моря у стегна колють "Гіалуаль"

— Надмірне засмагання може перетворити шкіру молодої жінки на шкіру бабусі, — попереджає львівський дерматолог Світлана Трохим, 54 роки. — Перед поїздкою на море шкіру варто підготувати.

На відпочинку лікар радить пити багато рідини, щоби шкіра не обезводнювалася. Щодня слід вживати хоча б 1,5 л чистої негазованої води.

— Користуйтеся зволожуючими кремами зранку і ввечері. Вони затримують вологу на шкірі. Мастіть не лише обличчя, а й руки, лікті, ноги, сідниці, пахви, шию і декольте. Креми не можуть проникнути глибоко, — додає Світлана Максимівна. — Найкращий метод глибокого зволоження — редермалізація. У шкіру вколюють препарат "Гіалуаль".

Процедуру проводять косметологічні клініки. Препарат можна вводити в усі ділянки тіла.

— Це абсолютно безпечна процедура. Адже "Гіалуаль" — не штучний заповнювач чи силікон. Це — природна кислота, яка міститься в організмі. З віком її виробляється менше. Курс редермалізації варто пройти до поїздки на море і після. Шкіра не втратить вологу, матиме гарний відтінок. Процедуру проводять навіть навколо очей. Там шкіра найтонша і швидко старіє. Якщо маєте проблему із сідницями — вони швидко згорають. Є целюліт чи розтяжки — пройдіть курс для сідниць і стегон. Це зробить їх підтягнутими, а шкіру шовковистою.

Застерігає вживати алкоголь і палити на сонці. Спиртне зневоднює шкіру, а тютюн звужує судини. Куріння ускладнює постачання кисню в тканини. Перешкоджає регенерації еластичних волокон.

— Вживайте багато вітаміну С. Він є потужним антиоксидантом і стимулює вироблення колагену. Запобігає утворенню вільних радикалів, що вивільняються навіть при короткому контакті шкіри із сонцем. Саме вони на 70 відсотків винні у старінні шкіри. Джерела вітаміну C — цитрусові, ківі, червона та чорна смородина, полуниця, болгарський перець.

У теплу пору року знижується прохідність кишечника і збільшується схильність до запорів. Це позначається на стані шкіри.

— Щоденна дієта має бути багата волокнами: свіжі овочі й фрукти, бобові, висівки. Пийте кефіри, — додає дерматолог.

Зараз ви читаєте новину «Перед поїздкою до моря у стегна колють "Гіалуаль"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути