понеділок, 12 грудня 2011 11:11

Спецтема: Кримінальна справа проти Кучми

Суддя вже прийняла рішення на користь Кучми - Подольський

Суддя вже прийняла рішення на користь Кучми - Подольський

Потерпілий у справі Георгія Гонгадзе Олексій Подольський відмовляється брати участь у судових засіданнях у кримінальній справі за звинуваченням Леоніда Кучми.

Про це йдеться у заяві Подольського до Печерського суду в місті Києві, яка є у розпорядженні "Української правди".

Подольський відмовляється брати участь у подальших засіданнях через "брутальні порушення" його прав з боку судді Галини Супрун.

"Після всіх цих процесуальних знущань та цинічних погроз міліцейськими символами у мене не залишилося найменшого сумніву у тому, що суддя Супрун розглядає справу упереджено в інтересах лише одної сторони – обвинуваченого. А це свідчить про те, що вона вже заздалегідь прийняла для себе рішення. Рішення – на користь Кучми", - вважає він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мирослава Гонгадзе: у суді розпочався "спектакль з відмивання Кучми"

"Для прокурора висловлюю підозру, що позиція судді Супрун пов'язана з мотивацією, що має корупційні підвалини", - додав Подольський.

Він заявив, що "абсолютно не довіряє" особисто судді Супрун, а тому надалі не братиме особисту участь у судових засіданнях за її головуванням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закриття кримінальної справи проти Кучми - оборудка за великі гроші?

"Доручаю своєму представнику – Олександру Єльяшкевичу бути присутнім у процесі з тим, щоби і надалі документувати порушення і зловживання владою судді Супрун для використання цього епізоду серед інших доказів на процесі за злочинами Кучми, який, впевнений, обов'язково відбудеться у Європейському суді з прав людини", - написав Подольський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сторона Гонгадзе зловила адвокатів Кучми на правовому "ляпі"

Він також доручив Єльяшкевичу оголосити цю заяву у судовому засіданні і вимагає, щоб цю заяву було долучено до матеріалів справи.

Зараз ви читаєте новину «Суддя вже прийняла рішення на користь Кучми - Подольський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути