понеділок, 09 вересня 2013 22:17

Суд зробив абсурдну річ – не заборонив комуністам проведення зборів - Симоненко

Суд зробив абсурдну річ – не заборонив комуністам проведення зборів - Симоненко
Петро Симоненко. Фото: podrobnosti.ua

Лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко розповів, що суд насправді не забороняв комуністам проводити збори. Про це він сказав в ефірі 5 каналу.

"Суд не заборонив проведення зборів. І отут починається колізія. Суд зробив абсурдну річ – не заборонив комуністам проведення зборів, а ми його провели, а заборонив виконувати закон "Про референдум" в повному обсязі. Тому що закон дійсно передбачає, що член ЦВК має бути на цих зборах", - наголосив він. Окрім того, він зауважив, що на референдум комуністи хотіли винести і конституційну реформу, Пенсійну реформу:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У експерта виникло безліч питань до легітимності зборів комуністів

"Я зараз всіх запрошую на референдум – і тих, які не бажають інтеграції в Митний союз, так вони проголосують проти, і таким чином вони продемонструють своє ставлення до проблеми". Нагадаємо, вчора Комуністична партія України, попри судову заборону, все ж таки провела збори щодо ініціювання всеукраїнського референдуму про вступ України до Митного союзу. Близько трьох тисяч людей зібралися на стадіоні "Спартак" у Києві, аби обговорити цю ініціативу.

Зараз ви читаєте новину «Суд зробив абсурдну річ – не заборонив комуністам проведення зборів - Симоненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

56

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути