середа, 11 лютого 2009 13:32

Суд зобов"язав Бойка і Льовочкіна вибачитися перед Медведчуком

Суд зобов"язав Бойка і Льовочкіна вибачитися перед Медведчуком

Печерський райсуд Києва у повному обсязі задовольнив позовні вимоги екс-глави адміністрації президента Кучми Віктора Медведчука до членів Партії регіонів Юрія Бойка та Сергія Льовочкіна про захист честі, гідності і ділової репутації.

"Суд визнав наклепницькою і такою, що не відповідає дійсності всю інформацію про причетність Віктора Медведчука до зриву газових переговорів, а також до посередництва у газовій сфері", - йдеться в повідомленні.

Суд зобов"язав відповідачів спростувати цю інформацію та офіційно принести вибачення Медведчуку.

Як відомо, раніше Бойко звинуватив прем"єра Юлію Тимошенко в лобіюванні інтересів компанії Медведчука та Ігоря Бакая під час газових переговорів у Москві. Льовочкін підтримав позицію Бойка.

У свою чергу Медведчук направив членам фракції Партії регіонів, народним депутатам України Юрію Бойку і Сергію Льовочкіну офіційну вимогу про спростування "наклепницької інформації" про нібито його причетність до лобіювання інтересів якихось посередників в газових відносинах між Україною і Росією.

У вимозі пропонувалося Бойку і Льовочкіну в триденний термін спростувати "всю наклепницьку і недостовірну інформацію про Медведчука тим же публічним способом, яким ця інформація розповсюджувалася, а також принести свої вибачення особисто Медведчуку".

Крім того, адвокати Медведчука направили запити в Державний комітет фінансового моніторингу, Державну податкову адміністрацію, Державний комітет земельних ресурсів, Київське бюро технічної інвентаризації і Держдепартамент автоінспекції з проханням надати перелік українських і офшорних активів цих "регіоналів"-кривдників

Його адвокати також просили надати перелік земельних володінь, нерухомого майна і транспортних засобів в рамках забезпечення позову про захист честі, гідності, ділової репутації і відшкодування морального збитку цими особами.

За матеріалами: Українська правда, Інтерфакс.
Зараз ви читаєте новину «Суд зобов"язав Бойка і Льовочкіна вибачитися перед Медведчуком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути