Ексклюзиви
четвер, 30 травня 2013 10:38

Суд знову заборонив акцію активістів у "Межигір'ї"

Суд знову заборонив акцію активістів у "Межигір'ї"
Суд заборонив партії "Демократичний альянс" проводити дорожній протест із передачею вимог Януковичу. Фото: kyiv.comments.ua

Київський окружний адміністративний суд задовольнив позов Новопетрівської сільради і заборонив партії "Демократичний альянс" проводити дорожній протест із передачею вимог президенту України Віктору Януковичу.

"Дякуючи суддям, право українця протестувати не поширюється на офіс президента у "Межигір'ї". Рішеннями судів Янукович створює для себе комфортний режим, вільний від людей", - цитує голову київського осередку "ДемАльянсу" Максима Панова прес-служба організації в четвер.

У квітні 2012 року суд уже забороняв мирний дорожній протест під Межигір'ям через загрозу повені. У прес-службі зазначили, що Панову, який приїхав перевірити наявність паводку, суд призначив 7 діб арешту. Пізніше за протест під Межигір'ям на 5 діб був заарештований голова "Демократичного Альянсу" Василь Гацько.

У "ДемАльянсі" відзначили, що цього разу причиною заборони суд визначив те, що "Вишгородський райвідділ міліції заперечує проти проведення акції" і побоювання сільради, що "дорожній протест несе реальну загрозу безпеці громадян".

У прес-службі нагадують, що у квітні "Демократичний альянс" опублікував список вимог до влади про стан українських доріг.

Зараз ви читаєте новину «Суд знову заборонив акцію активістів у "Межигір'ї"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути