понеділок, 16 червня 2008 16:25

Суд заарештував мера Алушти

Печерський районний суд Києва сьогодні заарештував мера Алушти Володимира Щербину, якого підозрюють в отриманні хабарів.

Таким чином суд задовольнив подання Генеральної прокуратури, що просила обрати запобіжний захід для Щербини у вигляді утримання під вартою.

Мера Алушти взято під варту з 16 червня на термін 2 місяці. Протягом трьох днів ухвалу суду може бути оскаржено в апеляційному суді.

Як передає "Інтерфакс-Україна", на засіданні представник прокуратури, зокрема, розповів, що в травні цього року заступник мера Алушти Вадим Попов спільно з мером вимагали від представника філіалу ООО "Кримігросервіс" $50 тис. за вирішення питання про розміщення на набережній Алушти ігрових павільйонів.

Згодом суму зменшили до $20 тис. Після отримання цієї суми було ухвалено рішення про надання дозволу на розміщення ігрових павільйонів. Отримані кошти мер і його заступник розділили між собою.

Під час обшуків у Щербини та Попова були вилучені гроші, що вони отримували від різних громадян у вигляді хабарів.

Щербина на засіданні суду заперечував факти отримання хабарів і сказав, що за останній час він і значна частина депутатів міськради діяли для того, щоб обмежити і навіть прибрати ігрові заклади з набережної Алушти, повідомляє ICTV.

Зараз ви читаєте новину «Суд заарештував мера Алушти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути