середа, 26 грудня 2012 21:02

Суд почав радитися щодо вироку Пукачу

Суд почав радитися щодо вироку Пукачу
Валентина Теличенко Фото: news.liga.net

Суд завершує розгляд справи про обвинувачення екс-генерала Департаменту розвідки і зовнішнього спостереження МВС Олексія Пукача у вбивстві журналіста Георгія Гонгадзе. Про це повідомила "Українській правді" адвокат Мирослави Гонгадзе Валентина Теличенко.

За її словами, судді Печерського райсуду Києва вже 27 грудня можуть піти до нарадчої кімнати для ухвалення вироку, але остаточне рішення в четвер наврядчи оголосять.

Окрім того, зазначила Теличенко, на засіданні має стати відомо, який термін покарання для Пукача проситиме держобвинувачення, та додала, що сама проситиме для нього довічного ув'язнення.

Варто зазначити, що на черговому судовому слуханні мають відбутися дебати між учасниками процесу і озвучення останнього слова підсудного.

Як відомо, справу за обвинуваченням Пукача у вбивстві Гонгадзе Печерський районний суд Києва розглядає у закритому режимі з квітня 2011 року.

Зараз ви читаєте новину «Суд почав радитися щодо вироку Пукачу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути