середа, 26 вересня 2018 15:30

Стилістка пройшлася по вбранні жінок у Верховній Раді
10

Не по-діловому. Оксана Продан у джинсах і футболці
Фото: tabloid
Не по-діловому. Тетяна Ричкова у світлих джинсах
Не по-діловому. Міністр економіки Оксана Маркарова представляла проект держбюджету у рожевому піджаку
Не по-діловому. Строката сукня Оксани Білозір і сумка з квітками викликали критику іміджмейкера
Не по-діловому: Ірина Суслова іміджмейкеру схожа на Мальвіну, яку потрібно оберігати від великої політики

Жінка-політик повинна вміти поєднувати в одязі строгість і шарм, бути серйозною та жіночною водночас. Одяг має прикрашати, підкреслювати фігуру і при цьому відповідати офіційності посади політика.

На цьому наголосила стиліст та іміджмейкер Уляна Пак. Вона обрала 5 найбільш невдалих та 5 найстильніших образів жінок-депутатів, які побачила у парламенті минулого тижня, передає "Табло ID".

Найбільш невідповідне для Верховної Ради вбрання - це джинси з топом. Джинси можуть відповідати діловому стилю, якщо вони темні та без потертостей чи наліпок. У поєднанні з сорочкою та піджаком їх можна було б одягти до парламенту, зазначила іміджмейкер.

Наступною помилкою при виборі одягу для серйозного заходу вона назвала "ляльковий" рожевий колір в одязі. Він справляє тотально інфантильне враження.

Під критику стиліста потрапили строкаті та яскраві наряди. Вона наголосила, що інтенсивні кольори та малюнки на сукнях підходять для дрес-коду "Коктейль". Особливо розкритикувала квітковий принт і рюші.

Вдалим, з точки зору іміджу, є поєднання жіночних і класичних елементів в одязі. Важливо правильно обрати колір - він має бути офіційним (синім, коричневим, сірим). Крій - класичним, із дотриманням довжини та вирізів. Вдалим доповненням образу є лаконічна прикраса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко прийшла в Раду на височенних підборах

Однією з найбільших модниць Верховної Ради вважають дружину генпрокурора та представника президента у парламенті Ірину Луценко. "Лабутени", одяг від Dolce & Gabbana та прикраси бренду Van Cleef & Arpels виділяли нардепа з-поміж колег минулого сезону.

Зараз ви читаєте новину «Стилістка пройшлася по вбранні жінок у Верховній Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути