середа, 07 березня 2012 16:45

Стан здоров'я мого чоловіка не покращується – дружина Іващенка

Стан здоров'я мого чоловіка не покращується – дружина Іващенка

Дружина колишнього тимчасово виконуючого обов'язки міністра оборони Валерія Іващенка Валентина бачиться із чоловіком тільки на судових засіданнях.

Про це вона сказала в середу на прес-конференції.

"Слідчі відсторонили сім'ю від статусу захисника, бо ніби то ми є свідками у справі. Вони сфальсифікували документи допиту. Тому за законом нам дозволяється його відвідувати раз на місяць. Для того, щоб його зайвий раз не смикати і не травмувати, я не ходжу до нього на побачення", - зазначила Іващенко.

За її словами, стан здоров'я її чоловіка не покращується.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тюремщики побачили, як стан здоров'я Іващенка покращується

"Біль як був, так і залишається. Як тільки приходить комісія, пенітенціарна служба одразу випускає прес-реліз, що все добре, а Іващенко не потребує лікування у спеціалізованих закладах Міністерства охорони здоров'я. Чоловік кожного разу мені передає акти обстеження. Там жодного слова не написано про те, що він не потребує лікування за межами СІЗО", - наголосила дружина підсудного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Іващенка на засідання суду викликали "швидку"

"У нас чомусь у склад медичної комісії входять нейрохірурги. Вони ставлять діагноз, який веде за собою оперування. Тому пенітенціарна служба, цим прикриваючись, пише: не потребує нейрохірургічного лікування. Наразі нам потрібне лікування, а для цього необхідні невропатологи, які б спостерігали та контролювали стан здоров'я мого чоловіка", - додала Іващенко.

Зараз ви читаєте новину «Стан здоров'я мого чоловіка не покращується – дружина Іващенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути