понеділок, 13 лютого 2012 14:36

"Імпортних" лікарів Тимошенко попросять оглянути хворого Іващенка

"Імпортних" лікарів Тимошенко попросять оглянути хворого Іващенка

Адвокати колишнього тимчасового виконувача обов'язків міністра оборони України Валерія Іващенка мають намір просити міжнародну медичну групу, яка прибула в Україну в понеділок для незалежного обстеження стану здоров'я екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, зробити аналогічне комісійне обстеження їхнього підзахисного.

"Ми готуємо документи для звернення до міжнародної медичної групи, яка прибула для обстеження Тимошенко, провести обстеження Іващенка, стан здоров'я якого тривалий час погіршується, лікування не надається, що може привести до критичних наслідків", - заявив в понеділок адвокат Іващенка Борис Нечипоренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іноземні лікарі прибули в Україну обстежувати Тимошенко - ГПУ

Як повідомлялося, Генеральна прокуратури 20 серпня 2010 року порушила стосовно Іващенка кримінальну справу за ч.2 ст.364 Кримінального кодексу України (зловживання владою або службовим становищем).

Днями адвокат Іващенка Борис Нечипоренко заявив, що Державна пенітенціарна служба України замість лікування його підзахисного проводить його постійні медичні обстеження, на що в Державній пенітенціарній службі України заявили, що стан здоров'я Іващенка з 24 січня покращився, йому рекомендовано медикаментозне та фізіотерапевтичне лікування в межах слідчого ізолятора.

Зараз ви читаєте новину «"Імпортних" лікарів Тимошенко попросять оглянути хворого Іващенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути