Ексклюзиви
пʼятниця, 09 вересня 2011 15:18

Спецтема: Луценко за ґратами

Стан Луценка погіршився - вчора його забирала "швидка"

Стан Луценка погіршився - вчора його забирала "швидка"

Стан екс-мінстра внутрішніх стан Юрія Луценка, який наразі перебуває у СІЗО, погіршився. Вчора його забирала швидка допомога.

Про це повідомила дружина та захисник у судовому процесі Ірина Луценко.

Зокрема, вона розповіла, що вчора, 8 вересня, Луценка доправили на дообстеження до Київської міської лікарні швидкої допомоги. За словами дружини екс-міністра, офіційних результатів обстеження її чоловіка ще не надано, проте з неофіційної інформації їй підтвердили, що встановлений раніше діагноз "цироз печінки" залишається.

Ірина Луценко також додала, що її чоловік знаходиться в дуже поганому фізичному стані, втрачає вагу, відчуває повне знесилення, по всьому тілу проступають набухлі вени, що завдає ще більшого болю.

"Юра спить по 12-14 годин на добу, що йому не властиво. Він навіть не має сил тримати книги в руках, аби читати. Повністю знесилений, із страшенними болями він залишається в камері, його не переводять навіть у медчастину!", - наголосила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко може померти до кінця суду - "Наша Україна"

Дружина екс-мінстра також розповіла, що у понеділок відбулася зустріч із першим заступником міністра охорони здоров'я Раїсою Моісеєнко.

Згодом Ірина Луценко, народні депутати Юрій Гримчак та Володимир Ар'єв, а також адвокати звернулися до МОЗу із проханням створити розширену комісію із фахівців. А також включити до її складу лікарів, які вже обстежували екс-мінстра та ставили йому попередні діагнози.

У середу, 7 серпня, спільна комісія МОЗ України у межах Київського СІЗО обстежила екс-міністра та залишила попередній діагноз в силі, а також рекомендували керівництву СІЗО та начальнику медчастини провести додаткове обстеження в лікарні швидкої допомоги із використанням того ж медичного обладнання і з залученням тих же лікарів, які проводили обстеження раніше.

Зараз ви читаєте новину «Стан Луценка погіршився - вчора його забирала "швидка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути