четвер, 08 вересня 2011 11:32

Спецтема: Луценко за ґратами

Влада боїться, що її "змете прайд левів на чолі з Тигрюлею" - Луценко

Влада боїться, що її "змете прайд левів на чолі з Тигрюлею"  - Луценко

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, який наразі перебуває у СІЗО, вважає, що влада намагається ліквідувати лідерів народного протесту, бо розуміє, що її "змете прайд левів на чолі з Тигрюлею".

Про це він заявив у письмовому інтерв'ю газеті "Сільські вісті", запитання від якої отримав через адвокатів під час останнього судового засідання у його справі.

"Протест уже домінує в суспільстві. Причому і на Сході, і на Заході України. Рейтинг Януковича скоротився втричі. Влада чітко усвідомлює, що рано чи пізно її зметуть. І, звичайно ж, вона робить усе, щоб це сталося якомога пізніше", - переконаний екс-міністр.

Луценко впевнений - аби цього досягнути, треба "ліквідувати лідерів народного протесту".

"Всі ж бо знають відмінність між прайдом левів на чолі з бараном і отари баранів на чолі з левом. У нашому випадку влада смертельно боїться прайду левів на чолі з Тигрюлею", - наголосив він.

За словами екс-міністра, "цим і пояснюються ганебні політичні розправи в Печерському суді, які викликають протест абсолютної більшості українців та міжнародної спільноти".

"Там, де немає закону, правлять "злодії в законі". І не варто сподіватися, що колись вони нажеруться: у цих людей немає моральних комплексів. Покласти край їхньому пануванню зможе лише організований рух за зміну такої кримінальної влади", - наголосив Луценко.

Говорячи про новий політичний сезон, екс-міністр зазначив, що справжнім політикам у Раді зараз нема що робити. "Їм не варто освячувати своїм авторитетом клоунаду "одобрямсу" і цинічної брехні. Я рекомендував би накрити непродані місця народних депутатів опозиції національним прапором і їхати до виборців", - вважає він.

Зараз ви читаєте новину «Влада боїться, що її "змете прайд левів на чолі з Тигрюлею" - Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути