середа, 07 вересня 2011 15:59

Спецтема: Луценко за ґратами

Держказначейство підтвердило, що Луценко на День міліції закон не порушував

Держказначейство підтвердило, що Луценко на День міліції закон не порушував

Народний депутат Геннадій Москаль отримав офіційне підтвердження від Державного казначейства, що під час керівництва в МВС Юрія Луценка кошти на святкування Дня міліції перераховувалися без порушень.

Про це він заявив, посилаючись на відповідь Державного казначейства, передає прес-служба депутата.

"Державне казначейство України підтвердило, що перерахування бюджетних коштів МВС на користь ДП "Національний палац мистецтв "Україна" не було нецільовим використанням бюджетних коштів", – заявив Москаль і нагадав, що саме цей факт є одним із основних в обвинуваченнях екс-міністра МВС Луценка.

"Ці кошти було закладено в бюджет МВС у 2008 та 2009 рр. по коду економічної класифікації видатків 1172 "Окремі заходи по реалізації державних (регіональних) програм, не віднесені до заходів розвитку". Цей код економічної класифікації видатків Міністерство фінансів не скасовувало", - додав він.

Нагадаємо, що одне зі звинувачень, висунутих екс-міністру внутрішніх справ, стосувалося саме занадто "гучного" святкування Дня міліції в період, коли Луценко обіймав посаду міністра.

 

Зараз ви читаєте новину «Держказначейство підтвердило, що Луценко на День міліції закон не порушував». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути