четвер, 26 серпня 2010 13:15

Справи проти Тимошенко не закрили – "бютівець"

Справи проти Тимошенко не закрили – "бютівець"

Опозиція не боїться політичних переслідувань. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат із БЮТ Олег Ляшко.

"Ніякі репресії нас не зупинять. Поки вони нас ще більше загартовують. Януковича його кримінальні справи не зупинили в прагненні стати президентом України. Тут буде аналогічна ситуація", - зазначив він.

"Влада у своїх переслідуваннях може добратися до будь-кого – до мене, Турчинова і Тимошенко. Вони діють за старим принципом - була б людина, а стаття знайдеться. Справи проти Тимошенко не закрили. Просто притихли і чекають більш зручного моменту, щоб усе поновити. Якщо в 2010 році підняли справу 2003-го, то очевидно, що з роками їх не закривають", - зауважив депутат.

За словами Ляшка, протистояти таким діям влади можна лише акціями протесту на підтримку політув'язнених і репресованих людей. "А взагалі протистояти можна тільки, помінявши владу і прийнявши закони, які б унеможливили участь правоохоронних органів в політичних репресіях. Хоча за нинішньої влади це неможливо. Великим недоліком минулої влади є те, що за 5 років ми не спромоглися встановити ці запобіжники", - наголосив "бютівець".

Зараз ви читаєте новину «Справи проти Тимошенко не закрили – "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути