середа, 25 серпня 2010 08:30

Тимошенко обізвала Януковича нікчемним, неосвіченим тираном

Тимошенко обізвала Януковича нікчемним, неосвіченим тираном

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко закликає українців 7 вересня провести мітинг проти підвищення тарифів та нового податкового кодексу.

Таку пропозицію вона озвучила на мітингу в Києві.

"Я пропоную нагадати сьогодні Януковичу, що в Україні є народ. І 7 вересня - це перший день роботи парламенту - зібратися, оголосити національне зібрання у кожному місті, в кожній області і біля Верховної Ради", - заявила Тимошенко.

"Це такий попереджувальний великий страйк проти того, що підвищують тарифи, що збільшують пенсійний вік, що приймають податковий кодекс, який зачищає малий бізнес, проти того, що хабарництво сьогодні досягло апогею", - пояснила вона мету.

"Ви згодні 7 вересня піднятися і показати Януковичу, що в Україні крім бігбордів є ще народ, який не буде цього терпіти і який не буде падати ниць перед ніяким, нікчемним, неосвіченим тираном?", - запитала вона в людей.

Вона висловила сподівання, що акція буде "масовою і потужною".

Останнім пунктом свого плану Тимошенко закликала "використати зброю" 31 жовтня, проголосувавши на виборах до місцевих рад.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко обізвала Януковича нікчемним, неосвіченим тираном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути