понеділок, 05 листопада 2012 09:37

Спостерігачі розповіли, як фальсифікували перемогу для Губського

У Каневі вночі окружна виборча комісія 197 округу сфальсифікувала кінцевий протокол. Замість перемоги опозиціонера Леоніда Даценка була зафіксована перемога олігарха Богдана Губського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Батьківщина" готова визнати Раду нелегітимною і вимагати відставки президента

"Усі дані заводилися з паралельного сервера, оскільки відомості про перемогу Губського з'явилися на сайті ЦВК о 8.06, – розповідає спостерігач від Даценка Владислав Борисюк.– Я відповідально заявляю, що о шостій ранку комп'ютерники зачинили свою кімнату і пішли відпочивати. З серверу комісії ніхто не міг нічого передати. Більше того: зараз із запечатаними конвертами до комісії прибувають люди, документи яких відправлені на уточнення. Вони привезли справжні, непорушені протоколи. Вже приїхали дві такі комісії. Однак замість їхніх цифр на сайті ЦВК стоять фальшиві. Члени комісії від опозиції зараз зібралися в приміщенні й пишуть протокол розбіжностей. Решта комісії, в тому числі голова, уже в Києві, здають протоколи. Вночі вони повтікали. Всі депутати в шоці. Влада працювала нахабно: навіть не дочекалися уточнених протоколів. Тепер ми маємо матеріальні докази їхнього фальшування".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Черкащині Губському зарахували перемогу - опозиція заявляє про злочин

Напередодні Богдан Губський заявляв, що здобув перемогу на окрузі з результатом 25 тисяч голосів. Однак на сайті ЦВК навпроти прізвища Губського висвітилася цифра 29 тисяч 084 голоси.

Зараз ви читаєте новину «Спостерігачі розповіли, як фальсифікували перемогу для Губського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути