понеділок, 05 листопада 2012 08:45

На Черкащині Губському зарахували перемогу - опозиція заявляє про злочин

На Черкащині Губському зарахували перемогу - опозиція заявляє про злочин
Богдану Губському зарахували перемогу. Фото: procherk.info

У 197 окрузі (Канів, Черкаська область) переміг самовисуванець Богдан Губський. Згідно з даними сайту ЦВК, за результатами 100% обробки даних протоколів в електронному вигляді за Губського проголосувало 29 084 виборця (35,65%), представника ВО "Батьківщина" Леоніда Даценка - 25 961 виборець (31,82%).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На окрузі Губського-Даценка відновився підрахунок голосів

Таким чином, станом на 8.30 ранку понеділка не підведені підсумки голосування тільки в 223 окрузі (Шевченківський район), де боротьба розгорнулася між самовисуванцем Віктором Пилипишиним і представником ВО "Свобода" Юрієм Левченком. У цьому окрузі поки оброблено лише 88,11% протоколів, лідирує Левченко - 24 006 голосів (27,58%), на другому місці Пилипишин з відривом у 26 голосів - він набирає 23 980 голосів (27,55%) .

Водночас, нардеп Андрій Парубій пише у своєму Facebook: "Увага ! в Каневі,округ 197, вчинений злочин.На сайт ЦВК внесені повністю фальсифіковані дані по виборах.Зараз тут в приміщенні окружної комісії голови ДВК приїхали здати уточнені протоколи.А на сайті зазначено,що пораховано 100 процентів протоколів. По цифрах на сайті перемагає Губський,хоч це цілковито суперечить прийнятим і опрацьованим протоколам.Комісія зникла,ми охороняєм бюлетні,і оформляєм акт про вчинення злочину.Губський перейшов межу!".

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині Губському зарахували перемогу - опозиція заявляє про злочин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути