понеділок, 29 жовтня 2012 17:06

"Регіонали" на Сокальщині обіцяли приїхати у гості до членів ДВК

"Регіонали" на Сокальщині обіцяли приїхати у гості до членів ДВК
Фото: yvision.kz

Працівники сокальського офісу Партії регіонів, що на Львівщині, погрожували членам виборчої дільниці через те, що там мало людей проголосувало за Партію регіонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада намагається фальсифікувати вибори на Черкащині на користь Губського - Томенко

"Мій тато записався у список, щоб бути членом дільничної виборчої комісії від "Народної партії", - розповів Микола. -  Але поїхав за кордон і я пішов замість нього. У п'ятницю зателефонували, щоб ми прийшли у офіс, дали адресу, прийшов, а то офіс Партії регіонів. Визначили мене на 309 дільницю 124 округу від "Народної партії". Перед виборами мене й інших запросили у офіс "Просвіти". Якийсь чоловік, Микола Жовнір, заплатив 200 гривень й пояснив, що це аванс, треба голосувати за ПР, а тоді отримаємо ще гроші. Крім мене ще було ще 15 людей з різних партій та організацій. Наприклад "Соціалістична партія України" теж тут була".

Усі члени ДВК здали копії своїх паспортів "регіоналам", а у неділю мали принести спеціальні заповнені бланки "регіоналу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова ЦВК Росії похвалив українські веб-камери на дільницях

"На нашій дільниці голосувало усього 46 людей включно з членами ДВК, - розповів хлопець. - Ми працювали у лікарні. "Регіонали" планували мати 16 голосів, а отримали всього 4. Коли дівчата прийшли здавати заповнені бланки, то на них почали кричати, погрожувати, що з ними приїде говорити керівництво, бо не виконали своє завдання і партія набрала мало голосів. А потім узагалі сказали, що у них є паспортні данні й до нас приїдуть вгості на розмову", - розповів хлопець.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" на Сокальщині обіцяли приїхати у гості до членів ДВК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути