пʼятниця, 16 вересня 2011 16:57

Спонсора Сочинського форуму не пустили на власний захід через Путіна

Спонсора Сочинського форуму не пустили на власний захід через Путіна

У Сочі в п'ятницю в рамках Х Міжнародного інвестиційного форуму було підписано кілька важливих угод у присутності прем'єр-міністра Володимира Путіна. Глава уряду також вивчив інноваційні проекти різних регіонів - стенд Волгоградської області представляла відома розвідниця Ганна Чапман.

У цьому році главу уряду охороняють настільки ретельно, що не обійшлося без казусів. На захід через зайву пильність охорони довго не могли потрапити віце-прем'єр РФ Ігор Сечін і міністр енергетики Росії Сергій Шматко, а затриманого до них главу ВАТ "ГМК"Норільський нікель" Володимира Стржалковського ставлення правоохоронців розлютило до такого ступеня, що він пообіцяв більше не фінансувати форум і залишив захід.

Серед затриманих членів делегації Сечіна на контрольно-пропускному пункті біля одного з основних входів також виявився глава ВАТ "НК "Роснефть" Едуард Худайнатов. За даними "РБК", тільки після тривалих переговорів з охоронцями і дзвінків по мобільному телефону високопоставлених чиновників проблему вдалося вирішити, і делегацію, що складається приблизно з десяти осіб, пропустили на форум.

Незабаром після інциденту з Сечіним охоронці, які переборщили з пильністю, залишили пост, і на захід змогли вільно пройти журналісти та учасники форуму.

Зараз ви читаєте новину «Спонсора Сочинського форуму не пустили на власний захід через Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути