вівторок, 30 серпня 2011 11:56

Путін на мотоциклі очолив колону байкерів
11

Фото: Фото: Reuters

Глава російського уряду Володимир Путін у понеділок взяв участь у байк-шоу, організованому мотоклубом "Нічні вовки". До місця проведення свята - площі біля морського вокзалу в Новоросійську - він прибув за кермом триколісного мотоцикла "Харлі-Девідсон" на чолі колони з півсотні байкерів.

Як повідомляє сайт прес-служби прем'єра, це був останній етап мотопробігу, перед якими лідер "Нічних вовків" Олександр Залдостанов на прізвисько Хірург розповів Путіну про особливості цьогорічного байк-шоу. За словами Хірурга, 16-й Міжнародний байк-фестиваль під назвою "Епілог" увібрав в себе кращі риси шоу минулих років, проте багато в чому містить і нові елементи.

"Повторюватися ніколи не можна, потрібно рухатися вперед", - погодився з байкером голова уряду.

Проїхавши до місця проведення фестивалю, прем'єр-міністр піднявся на сцену і звернувся з вітальною промовою до учасників і гостей шоу. Назвавши їх братами, Володимир Путін нагадав присутнім, що Новоросійськ - місто бойової військової слави, і відзначив, що подібні патріотичні заходи необхідні російському народу.

"Хочу звернутися до вас, брати, - сказав прем'єр-міністр. - Дуже здорово, що ви не забуваєте героїку минулих років і героїв минулих років, тому що своїми героями пишаються люди різних національностей і віросповідань. Саме ця історична пам'ять - чудовий цемент, який з людей різних народів, різних етносів і різних релігій робить одну єдину і неподільну російську націю, створює і зміцнює єдину і неподільну велику Росію".

За словами глави уряду, девіз бійців морського десанту, які 68 років тому визволяли Новоросійськ - "Рух - тільки вперед", актуальний сьогодні "і для тих, хто любить мотоцикл, і взагалі для нашої Батьківщини".

"Ви не просто розважаєтесь і ганяєте на мотоциклах, що само по собі теж непогано, але ви поєднуєте це з чудовими, потрібними нашому народу, нашій країні патріотичними заходами", - підкреслив Путін.

Нагадаємо, Володимир Путін вже не перший раз випробував себе в сідлі "залізного коня". Зустрічаючись з байкерами в Криму в кінці липня 2010 р., він також прокотився на триколісному "Харлі-Девідсоні" модифікації "Леман", очоливши колону мотоциклістів. Одягнений у чорну сорочку, чорні джинси і бейсболку, в темних окулярах і байкерських рукавичках прем'єр провіз на своєму мотоциклі прапори Росії та України. Після мотопробігу він заявив: "Байк - найсміливіший, найвідчайдушніший, він дає власникові солодке відчуття свободи, і тому без жодного перебільшення можна точно сказати, що байк - це символ свободи".

Зараз ви читаєте новину «Путін на мотоциклі очолив колону байкерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути