вівторок, 20 листопада 2012 01:33

"Сподіваємось, що у Верховній Раді буде війна. Інакше війна буде на вулиці" - брати Капранови

"Сподіваємось, що у Верховній Раді буде війна. Інакше війна буде на вулиці" - брати Капранови
Фото: zz.te.ua

На виборах до Верховної Ради Люди обирали менше зло. Дуже часто цим меншим злом, попри їх радикалізм, була "Свобода". Половину їх рейтингу склали люди, що не поділяють їх радикалізму. Але вони розуміють, що тільки радикальні бійці можуть воювати.

Про це у коментарі Gazeta.ua повідомили брати Капранови, відомі українські письменники та видавці.

"Сподіваємось, що "Свобода" у Верховній Раді буде битися не з комуністами, а з регіоналами. Комуністи — це дохла кішка, яка буде вонять. Зло — це "Регіони", їх манера керування державою - абсолютно бандитський режим, який немає ніякого відношення до держави. Просто кримінальна окупація. Ми подумали, якщо зійдуться два таких бійці, як регіонал Ельбрус Тедеєв, олімпійський чемпіон з боротьби, і свободівка Ірина Фаріон. От на кого ми поставимо? Не факт, що переможе Тедеєв, тому що в боротьбі головне характер", - зауважили.

"Ще сподіваємось, що у Верховній Раді буде жорстока війна. Це запорука відсутності війни на вулицях. Інакше буде розкол країни. Тоді нам на голову посипляться російські десантники з написом "миротворець". І ми з вами втратимо країну. Бо вони вже знають схеми а-ля Абхазія, а-ля Придністров'я. Відповідно, поділять країну. Тому нам не можна допускати війни в суспільстві. Натомість необхідна війна у Верховній Раді", - запевнили.

Брати зазначили, що перевибори в 5 округах України повинні пройти чесно і прозоро.

"Інакше перевибори не відбудуться взагалі. Бо це той детонатор, що сколихне всю країну. Адже ці вибори дали їм зрозуміти, що вони програли. Бо не зуміли начарувати собі звичайної більшості, хоча всі говорили про конституційну. Вони програли, значить, ми можемо їх перемагати. Це головні висновки з виборів", - наголосили.

Згадали, що знялись з виборів, хоча були першими номерами партії "Собор", бо порахували, що не набирають 5 %.

"Як і обіцяли. Треба, щоб в цій країні хоч хтось стримував обіцянки. Порядність новим депутатам потрібно буде доводити щодня. Репутацію варто один раз заплямувати, і все. Подивимось, хто скільки днів зможе побути порядним", - сказали.

Зараз ви читаєте новину «"Сподіваємось, що у Верховній Раді буде війна. Інакше війна буде на вулиці" - брати Капранови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути