субота, 21 січня 2012 16:46

"Спільна справа" намагатиметься розколоти Партію регіонів та її сателітів

"Спільна справа" намагатиметься розколоти Партію регіонів та її сателітів

Громадський рух "Спільна справа" буде намагатися розколоти партію влади та її сателітів, але буде контролювати і дію опозиції. Про це на зборах організації повідомив її лідер Олександр Данилюк.

"Ми розраховували, що буде гризня між самими "регіоналами". Проте, на превеликий жаль, поки такі випадки поодинокі. Сподіваємось, що ближче до виборів такі конфлікти будуть загострюватися. Нами вже виявлений конфлікт між регіоналами Горбалем та Луцьким по Солом'янському району міста Києва, де вони обидва планували балотуватися. Ми будемо робити все можливе, щоб цей конфлікт ще ближче поглиблювався. Ми повинні "колоти" не опозиціонерів, як пропонують деякі колеги, а "колоти" тих, хто представляє владу", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американський сенатор Джон Маккейн співпрацює з українською опозицією

Також Данилюк зазначив, що всі дії опозиційних кандидатів також будуть детально досліджуватися.

"Ми не будемо замовчувати факти порушень з боку опозиційних кандидатів. Це виключається. Якщо підкуп — це злочин, то злочин для всіх", - наголосив правозахисник.

Лідер "Спільної справи" відзначив, що поки зафіксовано два таких випадків. Так у Запорізькій області представник БЮТ використовував цю технологію. І ще один випадок — підкуп від представника партії Кличка у Київській області.

Зараз ви читаєте новину «"Спільна справа" намагатиметься розколоти Партію регіонів та її сателітів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути