субота, 21 січня 2012 15:42

Партія регіонів примушує працівників держадміністрацій виконувати функції штабу - правозахисник

Партія регіонів примушує працівників держадміністрацій виконувати функції штабу - правозахисник

Партія регіонів вже розпочала виборчу кампанію і тим самим порушує закони по їх проведенню. Про це на зборах громадської організації "Спільна справа" повідомив лідер руху Олександр Данилюк.

"Ми зібралися за 10 місяців до виборів, бо вже зараз почалися брудні технології, які не визнаються правопорушеннями тільки тому, що офіційно виборчий процес ще не стартував", - сказав він.

Данилюк зазначив, що виборців почали вже підкуповувати.

"Підкуп розпочався вже по усій Україні. Максимум використовується адмінресурс. Зокрема, всі зустрічі з виборцями депутати-мажоритарники від влади проводять на базі міськвиконкомів та держадміністрацій. Ці депутати представляють не тільки Партію регіонів, але і представників Компартії, "Сильної України" чи Блоку Литвина. Вони не лише безкоштовно використовують ці приміщення - співробітники адміністрацій та виконкомів виконують всі функції працівників штабу: запрошують людей, роздають пайки. Тобто спільно проводять виборчу кампанію", - зауважив Данилюк.

"Наше завдання інформувати громадян, хто з так званих незалежних кандидатів є висуванцем від Партії регіонів", - додав лідер руху.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів примушує працівників держадміністрацій виконувати функції штабу - правозахисник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути