субота, 21 січня 2012 14:41

Донецькі чорнобильці продаються "регіоналу" за пакет з продуктами

Активісти громадянського руху "Спільна Справа" виявили факт підкупу виборців та використання адміністративного ресурсу на користь народного депутата Ігоря Шкірі, який заявив про намір балотуватися до Верховної Ради за мажоритарним округом у Донецькій області.

Як повідомляє прес-служба руху, днями в місті Дзержинську Донецької області (знаходиться на окрузі, де буде обиратися І. Шкіря) в приміщенні міськвиконкому була організована зустріч з ліквідаторами аварії на ЧАЕС, передає Цензор.НЕТ з посиланням на "Українську правду".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чорнобильці згорнули намети в Донецьку та Львові

Під час зустрічі чорнобильцям вручалися державні нагороди і роздавалися продуктові набори, на яких було написано "Благодійний фонд Ігоря Шкірі". На зустрічі був присутній мер Дніпродзержинська Володимир Слєпцов, а до організації заходу та безпосередньої роздачі продуктів були залучені працівники міськвиконкому.

Як відомо, наприкінці 2011 року влада відмовилася виконувати свої соціальні зобов'язання перед рядом категорій громадян, у тому числі і перед ліквідаторами аварії на ЧАЕС. По Україні прокотилась хвиля протестів. Під час розгону міліцією наметового містечка в Донецьку загинув один з протестувальників - Геннадій Конопльов.

Зараз ви читаєте новину «Донецькі чорнобильці продаються "регіоналу" за пакет з продуктами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути