понеділок, 09 грудня 2013 13:27

Спецназівці із водометами оточують Майдан

Автобуси з внутрішніми військами, які прорвали блокаду у Василькові, вже дісталися Хрещатика. Про це повідомив народний депутат від "УДАРу" Тарас Кутовий.

За його словами, автобуси зупинилися біля Бесарабської площі на Хрещатику. "Командування телефонувало і отримувало консультації, що робити далі. Потім колона виїхала на вулицю Володимирську в бік Михайлівської" - сказав Кутовий.

Станом на 11:45 "Тигр" їде убік будинку Профспілок по вулиці Володимирській. Крім того, повідомляється, що кілька автобусів заблоковані біля ЦВК, правоохоронці йдуть пішки.

Також повідомляється про водомети на проспекті Червонозоряному. Станом на 11:53 Кутовий повідомив, що колона "Тигру" стоїть на повороті вниз на Михайлівську і чогось очікує.

Як передають очевидці, на бампері головної машини спецпідрозділу "Тигр" прив'язані тросами дві покришки. Як передає Інтерфакс-Україна, колона з 10 транспортних засобів, що належать міліції, зокрема Внутрішнім військам, прибула в понеділок на Михайлівську площу. У колоні 5 автобусів типу "ПАЗ", 5 критих вантажних автомобілів, один автобус "Scania" і машина швидкої допомоги. На даний момент всі транспортні засоби стоять з увімкненими двигунами перед перехрестям з вулицею Михайлівською. Особовий склад перебуває всередині.

Крім того, на Бесарабську площу у Києві прибула автоколона з правоохоронцями. Колона прибула зі сторони бульвару Лесі Українки, зупинилась біля Бесарабського ринку. В колону входять 4 вантажні автомобілі з правоохоронцями, два великі автобуси і чотири маленькі. Правоохоронці вдягнені в чорну форму, схожу на форму внутрішніх військ.

Крім того, за інформацією ТВІ, численна колона співробітників спецпідрозділу "Беркут" зайшла у двір Національної радіокомпанії, яка розташована на вул. Хрещатик, 26.

Зараз ви читаєте новину «Спецназівці із водометами оточують Майдан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

81

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути