пʼятниця, 05 жовтня 2007 15:26

Шокуюча виставка у PinchukArtCentre відкриється в суботу (ФОТО)
5

У четвер Віктор Пінчук представив журналістам експонати нової виставки "Reflection". Тут зібрано живопис, скульптури, інсталяції, фото та відео, створені провідними художниками століття з України, Японії, Великобританії, Німеччини, Мексики, Польщі та США.

Серед авторів експозиції - Демієн Хьорст, Джеф Кунс, Ентоні Гормлі, Андреас Гурскі, Пітер Дойг, Марк Квін, Крістіан Марклей, Такаші Муракамі, Сара Морріс, Габрієль Орозко, Сем Тейлор-Вуд, Петр Укланскі, Річард Філіпс, Сергій Братков, Олег Кулик, Арсен Савадов, Олег Тістол, Василь Цигалов, Ілля Чичкан та "Сині носи".

Відомо, що дотепер ще нікому не вдавалося зібрати всіх цих майстрів разом. Тому аналогів виставки "Reflection" у Європі ще не було.

І хоча офіційно експозиція у PinchukArtCentre відкриється лише у суботу, прес-показ дозволив привідкрити інтригуючу завісу.

На виставці Пінчука є і шокуючі "мухові полотна", і коров"ячі голови у формаліні, і шикарні метелики, і скелети...

Мета експозиції - змусити замислитися над питаннями людського існування, над життям, смертю, Богом, жінкою і чоловіком тощо, пише TabloID.


Фото: "Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Шокуюча виставка у PinchukArtCentre відкриється в суботу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути