середа, 17 жовтня 2007 12:54

Соцпартія: "Регіони визнали свою поразку"

Член Соцпартії Іван Бондарчук прогнозує, що обрання голови парламенту у разі висунення кандидатур від блоку Наша Україна - Наша Україна проходитиме з труднощами.

Він також сказав, що політична сила Віктора Януковича визнає свою поразку у парламентській кампанії-2007.

Як повідомила прес-служба СПУ, на думку Бондарчука, не дивлячись на формальні домовленості між НУНС і блоком Юлії Тимошенко, обрання спікера нового парламенту буде непростим.

"На сьогодні існують дві кандидатури на пост спікера Верховної Ради - В"ячеслав Кириленко і Іван Плющ", - відзначає соціаліст. На його думку, для Президента зручніша кандидатура Плюща.

При цьому Бондарчук відзначає, що також вважає Плюща більш підготовленим для такої роботи. "Я особисто не бачу В"ячеслава Кириленка спікером Верховної Ради", - говорить він.

Крім того, у ефірі радіо Ера-FM Іван Бондарчук заявив: "Пропозиція Партії регіонів "віддати" крісло прем"єр-міністра представникові блоку НУ-НС фактично означає, що політична сила Віктора Януковича визнає свою поразку у парламентській кампанії-2007".

15 жовтня, лідери БЮТ і НУ-НС у присутності преси парафували угоду про створення демократичної коаліції у Верховній Раді шостого скликання.

В угоді чітко зазначено, що кандидатури на посаді прем"єра і спікера вносять, відповідно, Блок Юлії Тимошенко і блок Наша Україна - Народна Самооборона.

16 жовтня, плітрада блоку Наша Україна - Народна Самооборона затвердив розподіл посад між БЮТ і НУ-НС у парламенті шостого скликання і Кабінеті міністрів.

За матеріалами: Обком, Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Соцпартія: "Регіони визнали свою поразку" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути