пʼятниця, 02 жовтня 2020 11:36

"Слуга" висуває в депутати "миротворця", який підтримує російських окупантів

"Слуга" висуває в депутати "миротворця", який підтримує російських окупантів
У Миколаєві на вибори до міськради йде герой пропагандистських роликів на "Новороссия ТВ" Єгор Клецов. Фото: Facebook/ Єгор Клецов

У Миколаєві на місцеві вибори партія "Слуга народу" висуває кандидатуру Єгора Клецова. Він внесений в базу "Миротворця" і раніше брав участь в ефірах пропагандистського ТВ "Новоросія".

Про це написав політолог Тарас Березовець у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місцеві вибори як початок кінця експериментів "слуг"?

"Прекрасна історія, яка демонструє ступінь максимальної нерозбірливості слуг. Історія, я б сказав, після зізнань у широкомасштабному продажу місць від партії Зеленського, навіть у чомусь банальна.

По Миколаєву від "слуг" йде шанувальник сепаратистів Єгор Клецов, завсідник каналу "Новоросія ТВ" і сайту "Миротворець". До слова, з ним все погано ще й тому, що він називає війну з РФ "внутрішнім конфліктом". Стільки таких Клецових-негідників нам ще підсунув Зеленський?" - написав він.

Єгор Клецов в січні 2015 брав участь у проведенні мітингів, спрямованих на зрив мобілізації в ЗС України. Він планував виникнення бійок з політичними противниками в ході акцій, зазначають в "Миротворці".

"Вимагав від МВС і особисто від Арсена Авакова закриття сайту "Миротворець", звинувачував посадових осіб МВС в пособництві вбивствам. Має друзів серед бойовиків НВФ ДНР, брав участь в телемостах з керівництвом міністерств ДНР, де пропагував ідеї "миру за всяку ціну".

Також купував і доставляв медикаменти для військових госпіталів бойовиків "ДНР" та виконував завдання від російських політтехнологів.

24 вересня завершилося подання документів на реєстрацію кандидатів на місцевих виборах.

До 9 жовтня мають утворитися дільничні виборчі комісії.

Місцеві вибори відбудуться 25 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «"Слуга" висуває в депутати "миротворця", який підтримує російських окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути