Ексклюзиви
середа, 05 червня 2019 12:42

"Слуга народу" поповнює свої лави - кожного третього відсіюють

"Слуга народу" поповнює свої лави - кожного третього відсіюють
На сайті партії "Слуга народу" зареєструвалося понад 3,5 тисячі охочих стати кандидатами в народні депутати від цієї політичної сили у мажоритарних округах. ФОТО: "Новое время"

На сайті партії "Слуга народу" зареєструвалося понад 3,5 тис. охочих стати кандидатами в народні депутати від цієї політичної сили у мажоритарних округах.

Про це повідомляє "Укрінформ".

"На сайті політичної партії "Слуга народу" завершилася реєстрація охочих балотуватися до Верховної Ради у мажоритарних округах. Вона тривала до 2 червня включно. Свої кандидатури запропонували 3 тис. 544 особи", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський звернувся до Росії

"Це доволі серйозний конкурс. Одного "я хочу бути депутатом" замало. Перш за все, ми долучаємо до діяльності у нашій партії людей компетентних і професійних. Час невігласів – далеко позаду. Тому резюме кандидатів із усіма матеріалами вже вивчаються й ретельно перевіряються не тільки внутрішньою службою безпеки, а й фахівцями HR-агентств", – заявив очільник партії Дмитро Разумков.

Відмову вже отримали 1 тис. 265 осіб, анкети яких уже пройшли перевірку, сказав Разумков, заявивши, що цінності цих людей не збігаються з цінностями партії.

Координатор передвиборчого штабу "Слуги народу" Олександр Корнієнко розповів, як будуть відбирати депутатів.

Зараз ви читаєте новину «"Слуга народу" поповнює свої лави - кожного третього відсіюють». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути