вівторок, 02 березня 2021 10:59

"Слуга народу" анонсувала з'їзд і великі зміни у партії

"Слуга народу" анонсувала з'їзд і великі зміни у партії
У "Слузі народу" готують серйозні зміни. Фото: пресслужба "Слуга народу"

У суботу, 13 березня, у Києві відбудеться з'їзд партії "Слуга народу". У ньому візьмуть участь народні депутати, депутати місцевих рад від фракції, делегати від кожної з областей.

Про це інформує пресслужба політсили.

"Ми розглянемо питання змін у системі управління партією. Хочемо зробити її більш сучасною, яка реально об'єднає людей, котрі ухвалюватимуть політичні рішення – як на місцях, так і в центральній владі", – заявив голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко.

За його словами, на порядку денному з'їзду будуть організаційні та програмні питання. Зокрема обговорення нової редакції Статуту партії та проведення виборів до керівних органів на його основі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дубінський потрапив у ДТП

Обговорять і новий документ – Доктрину політичної партії "Слуга народу", яка "поєднає у собі засадничі та практичні питання майбутньої її діяльності".

"Депутати Верховної ради, міністри, а також понад 7 тисяч місцевих депутатів усіх рівнів, голів ОТГ, мерів готові разом рухатися вперед для втілення принципів та ідей президентської та партійної програм. Залишилося напрацювати ефективні механізми взаємодії між нами, і ми це обов'язково зробимо", – зазначив Корнієнко.

Національне агентство з питань запобігання корупції зупинило держфінансування партії "Слуга народу". Такий наказ ухвалили у зв'язку із порушенням порядку подання фінансового звіту партії про майно, доходи, витрати й зобов'язання фінансового характеру.

Зараз ви читаєте новину «"Слуга народу" анонсувала з'їзд і великі зміни у партії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути