четвер, 19 серпня 2021 14:31

"Слуга" Бужанський вилаявся на журналістку – його підтримав Дубінський

"Слуга" Бужанський вилаявся на журналістку – його підтримав Дубінський
"Слуги" тоді закликали представників ЗМІ утримуватися від оціночних суджень. Фото: УНІАН

Два роки тому, 19 серпня 2019-го, новообраний нардеп від партії "Слуга народу" Максим Бужанський назвав журналістку НВ Ольгу Духнич "тупою вівцею".

"Чергова тупа вівця, що представляється журналісткою одіозного ЗМІ НВ, в інтерв'ю з представником "Слуги народу" заявила, що я ностальгую за СРСР і часами Януковича", – написав Бужанський у Telegram.

Духнич відреагувала: "Щось відповідати пану Бужанському – це як спроба з'ясувати відносини з голубом, який нагадив вам на рукав пальто".

Однопартійця підтримав Олександр Дубінський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У стилі Рембо: як Зеленський їздив на військові навчання та що робив цього тижня

У "Слузі народу" назвали слова Бужанського щодо журналістки неприпустимими та повідомили, що принесли журналістці вибачення. Водночас у партії додали, що образливі слова Бужанського були хоч і неетичною, але достатньо зрозумілою реакцією на оціночні судження.

"Слуги" тоді закликали представників ЗМІ утримуватися від оціночних суджень, щоб не сприяти наклеюванню ярликів та упередженому ставленню до політиків.

Фігурантом гучного скандалу став кожен п'ятий депутат партії "Слуга народу" – всього 53 народних депутатів. Таку статистику зібрав Комітет виборців України. Серед основних причин скандалів: проросійські заяви депутатів, неетична поведінка, зокрема й під час планерних засідань ВР, а також звинувачення в корупції.

Зараз ви читаєте новину «"Слуга" Бужанський вилаявся на журналістку – його підтримав Дубінський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути