Ексклюзиви
середа, 27 липня 2011 20:24

Слідчий у справі Волги переховується - захисник екс-голови Держфінпослуг

Слідчий у справі Волги переховується - захисник екс-голови Держфінпослуг

Слідчий у справі екс-голови Держфінпослуг Василя Волги ховається від його захисника Олега Короля. Про це у коментарі Gazeta.ua розказав сам адвокат.

"Слідчий Віталій Свірєпов ховається від мене: не бере ні робочий телефон, ні стільниковий. В його робочому кабінеті ніхто не відповідає, хоч там група  з трьох працівників - він і двоє помічників. В мене є підозра, що він вчиняє щось протизаконне проти мого підзахисного. Я не можу нічого сказати і зробити. Я у відчаї. Потім скаже, що це я не з'являвся і захоче мене усунути. Можливо, він хоче призначити замість мене захисником когось із СБУшників", - каже Король.

За його словами, поки слідство не може пред'явити звинувачення Волзі.

"Допит Волги, який тривав 11 годин, так і не був завершений. Тобто зараз статус у Волги - підозрюваний. Адже обвинувачення може бути пред'явлене тільки після закінчення допиту. У п'ятницю о 14.30 в Апеляційному суді Києва буде розгляд апеляції про скасування запобіжного заходу стосовно Василя Волги. Засідання відкрите, вхід вільний. Я наполягаю на тому, щоб привезли Василя Волгу з ізолятора на це засідання. Поки що безрезультатно", - підсумував він.

Нагадаємо, з 19 липня Василь Волга перебуває у слідчому ізоляторі. Його підозрюють в отриманні $500 тис. хабара. Затримання проводили працівники Генпрокуратури та Служби безпеки.

Зараз ви читаєте новину «Слідчий у справі Волги переховується - захисник екс-голови Держфінпослуг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути