вівторок, 19 липня 2011 16:29

Прокуратура та СБУ відправили до СІЗО Василя Волгу

Прокуратура та СБУ відправили до СІЗО Василя Волгу

19 липня 2011 року слідчим Генеральної прокуратури України спільно з працівниками Служби безпеки України до ізолятора тимчасового утримання доставлено голову Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України Василя Волгу.

Правоохоронці затримали його за злочини, пов'язані з корупцією

Як повідомила прес-служба Генпрокуратури, на цей час у справі проводяться необхідні слідчі дії.

Нагадаємо, Державну комісію з регулювання ринків фінансових послуг із березня 2010 року очолює Василь Волга. Він же є головою партії "Союз лівих сил".

У Державній комісії з регулювання ринків фінансових послуг України заявляють, що про затримання голови комісії Василя Волги їм стало відомо лише після офіційного повідомлення Генпрокуратури.

Як розповіли в коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі комісії, 15 липня був затриманий Генпрокуратурою начальник юридичного департаменту Держфінпослуг Євген Гантімуров за підозрою в отриманні хабара. Крім того, цього ж дня був затриманий колишній помічник голови комісії Олег Чернушенко на цій же підставі.

Агентству уточнили, що якщо голова комісії Волга дійсно затриманий, то в.о. голови комісії виконуватиме перший заступник голови комісії Андрій Литвин, який щойно вийшов з відпустки.

Як стало відомо агентству, сам Волга був на робочому місці у вівторок до полудня.

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура та СБУ відправили до СІЗО Василя Волгу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

46

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути