середа, 30 травня 2012 19:41

Слід не допустити, щоб держава стала офіційним наркоторговцем - Королевська

Слід не допустити, щоб держава стала офіційним наркоторговцем - Королевська
Королевська: "Фінансування метадонових програм за рахунок держбюджету - це пряма реклама наркоманії в нашій країні". Фото: korolevskaya.com.ua

Україна повинна відмовитися від метадонової замісної терапії наркоманії.

Так вважає лідер партії "Україна - Вперед!" Наталія Королевська.

"Із наступного року планується фінансувати метадонові програми за рахунок державного бюджету. Тобто держава стане офіційним наркоторговцем. Виходить, що ми повинні створювати комфортні умови наркозалежним: годувати їх наркотиками, утримувати в хороших умовах і всім розповідати, що таким чином ми боремося з ВІЛ/СНІД і туберкульозом. Це пряма реклама наркоманії в нашій країні", - цитує Королевську її прес-служба в середу, 30 травня.

Вона переконана, що перемогти наркоманію в Україні стане просто неможливо, якщо дозволити фінансування метадонових програм за бюджетні кошти.

"Коли це буде повністю під контролем чиновників, метадонова замісна терапія стане однією з основних програм збагачення в нашій корумпованій країні. Необхідно заборонити реалізацію цього проекту в Україні", - підсумувала лідер партії "Україна - Вперед!".

Зараз ви читаєте новину «Слід не допустити, щоб держава стала офіційним наркоторговцем - Королевська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути