понеділок, 14 травня 2012 21:16

Спецтема: Бойкот України

Королевська: Я би підтримала бойкот Євро-2012, якби він завдав шкоди чинній владі

Королевська: Я би підтримала бойкот Євро-2012, якби він завдав шкоди чинній владі
На думку Королевської, бойкот Євро-2012 насамперед шкодить кожному українцю. Фото: vinradio.com.ua

Заклики окремих українських політиків до бойкоту європейськими лідерами відвідування Євро-2012 в Україні призведе до ізоляції нашої країни, вважає лідер партії "Україна - Вперед!" Наталія Королевська.

"Те, що окремі політики намагаються спекулювати на імені Юлії Тимошенко, закликаючи європейських лідерів бойкотувати Євро-2012 - це неправильно! Вони тим самим завдають шкоди Україні і всьому українському народу. Ми прекрасно розуміємо: ізоляція України ні до чого доброго не приведе. Приклад тому - ізоляція Білорусі, де в першу чергу від цього страждають громадяни країни. Я виступаю категоричним противником таких дій", - цитує Королевську прес-служба партії.

Лідер партії "Україна - Вперед!" вважає неприпустимим спекулювати на темі бойкоту чемпіонату Європи з футболу, оскільки всі громадяни України внесли свій вклад в організацію його проведення, а з бюджету витрачено більше 80 млрд. грн.

"Сьогодні, коли настав момент Україні заробити на Євро-2012 і кардинальним чином поліпшити свій імідж - на жаль, починаються спекуляції та бойкоти. Якби бойкот Євро-2012 завдав шкоди чинній владі - я б його підтримала. Але це в першу чергу шкодить кожному українцю", - підсумувала Королевська.

Зараз ви читаєте новину «Королевська: Я би підтримала бойкот Євро-2012, якби він завдав шкоди чинній владі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути