Ексклюзиви
вівторок, 22 січня 2008 10:13

Скільки грошей на ощадкнижці у Литвина, Чорновола і Ганни Герман?

Ось такі мінливості долі. Ті, хто мав на ощадкнижці десятки тисяч, зараз живуть на межі бідності. А ті, хто досяг соціального і матеріального благополуччя, або не відкладав нічого про чорний день", або мав так мало, що і жаліти нічого. Як виявилось, народний депутатів крах Ощадбанку не розорив, пише Блик

Ганна Герман: "Я завжди була в боргах, як в шовках, ощадкнижку не заводила. Мій тато говорив мамі: ніколи не грай з Совітами в гроші. Якщо ти заробила якусь копієчку, то не давай на збереження - вкрадуть. Пройшов час, і ми всі змогли переконатися, що тато був прав - ці гроші вкрали."

Анатолій Семинога: "У мене була ощадкнижка. За три роки я зміг накопичити близько 15 тисяч рублів. Коли приїхав з Афганістану, купив собі на заощадження квартиру. Близько 3 тисячі ще залишилися. До речі, я почав шукати цю книжку і не знайшов. Поїхав навіть на Поділ, де була ощадкаса, але з"ясувалося, що приміщення продали комерційній структурі. Тому, думаю, залишуся без заощаджень."

Олександр Омельченко: "На той час у мене не було своєї власної ощадкнижки. При тому, що я займав високооплачуваний пост, у мене була немаленькая сім"я - 5 чоловік, тому я всю зарплату витрачав. А ось моя покійна мама мала 4 ощадкнижки, на них близько 4 тисячі рублів були. Займатися поверненням цих внесків буде моя сестра. Але ціна тих внесків абсолютно несумірна з ціною засобів, що повертаються сьогодні."

Катерина Самойлик: "Книжка у мене була, але я встигла ці гроші витратити. Зараз "висить" якась тисяча, не більше. Я не піду забирати її. Навіщо мені, народному депутатові, відбирати останні копійки у людей. Це буде аморально, якщо депутати підуть повертати радянські заощадження."

Володимир Литвин: "Так, у мене була книжка. Але скільки там було грошей, я не пам"ятаю. З такими питаннями потрібно до моєї дружини звертатися. Вона все знає. Я обов"язково повертатиму внески, цим займеться дружина. А коли ми знімемо ці гроші, то перерахуємо їх в дитячий будинок."

Тарас Чорновіл: " Коли я почав працювати після школи, у мене зарплата була 90 - 100 рублів. Максимум, що зміг заробити - 150 рублів. Поступово вдалося зібрати тисячу, але потім я вирішив її зняти. На рахунку залишилися якісь 15 рублів. Зрозуміло, що ради таких грошей я не стоятиму в черзі і не вимагатиму тисячу гривень."

Зараз ви читаєте новину «Скільки грошей на ощадкнижці у Литвина, Чорновола і Ганни Герман?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути