вівторок, 08 травня 2012 18:35

Шкіль: "Це влада впертих, самозакоханих, чванливих людей"

Шкіль: "Це влада впертих, самозакоханих, чванливих людей"
Андрій Шкіль: далі буде ізолюція України. Фото: mignews.com.ua

Перенесення Ялтинського саміту говорить про те, що Віктору Януковичу не вдалося обдурити Захід і він це визнав.

Таку думку в коментарі Gazeta.ua висловив народний депутат від "БЮТ-Батьківщини" Андрій Шкіль.

"Що таке перенесення? Це визнання поразки Міністерством закордонних справ і особисто Януковича, як безпосереднього керівника МЗС. Своєї поразки у протистоянні із Заходом. Не вдалося обдурити Захід. Я думаю, більше ніколи не вдасться", - наголосив політик.

Крім того, за словами Шкіля, грошей від Міжнародного валютного фонду Україні чекати не варто. "Так само буде і з відсутність коштів. Ніколи в житті недемократичним країнам МВФ грошей не дасть, як і не давав їх раніше. Особливо з таким міністром закордонних справ, який дозволив собі випади", - додав він.

Водночас, на думку нардепа, влада не стане вживати жодних заходів, аби покращити стосунки з Європою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президенту Литви порадили приїхати в Україну і сказати в очі керівництву про їхні помилки

"Це не та влада. Це влада впертих, самозакоханих, чванливих людей. Поки грім не вдарить — вони не перехрестяться. Має вдарити грім і блискавка, отоді може щось зміниться. Та це буде вже незабаром", - підкреслив Шкіль.

"Бютівець" переконаний, що наступним кроком зі сторони Заходу буде ізоляція України, включно із санкціями: "Я думаю, будуть і санкції. Все буде, але це буде з часом. Це не буде сьогодні, але буде завтра".

У той же час, на думку політика, не зважаючи на перенесення саміту, який бойкотували європейські політики, Євро-2012 в Україні все ж таки відбудеться, але не принесе владі жодних політичних бонусів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лук'янов: відмова глав європейських країн приїжджати у Ялту - політична помилка

"Точно вже Євро-2012 не стане запорукою перемоги нинішньої влади. Це не стане елементом їхньої передвиборчої кампанії. Швидше, навпаки. У будь-якому випадку Євро-2012 буде суто спортивним святом. Ми чудово розуміємо, що немає спорту без політики, немає політики без спорту, бо це все достатньо взаємопов'язане. Але в цій ситуації в Україні це буде саме спортивне свято з елементами захисту демократії в Україні", - підсумував Шкіль.

Нагадаємо, український МЗС повідомив, що проведення 18-го саміту глав держав Центральної та Східної Європи, заплановане раніше на 11-12 травня в Ялті, відкладено на невизначений термін.

Зараз ви читаєте новину «Шкіль: "Це влада впертих, самозакоханих, чванливих людей" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути