неділя, 23 червня 2013 23:58

Скандальний кандидат від "Батьківщини" зізнався, що раніше балотувався до Держдуми РФ

Скандальний кандидат від "Батьківщини" зізнався, що раніше балотувався до Держдуми РФ
Аркадій Корнацький. Фото: glavcom.ua

Бізнесмен і кандидат у народні депутати від опозиції по скандальному округу №132 Аркадій Корнацький підтвердив інформацію про те, що він свого часу балотувався на виборах до Державної Думи Росії від політичної сили Юрія Лужкова.

Про це він заявив в ефірі телеканалу ТВі.

"За пропозицією молодих політтехнологів мене було зареєстровано як кандидата на виборах у Державну Думу. Але потім я знявся з виборів, ще навіть до того, як почалася виборча кампанія", - зізнався Корнацький.

Політик додав, що пішов на цей крок всупереч інтересам тієї російської політсили ("Отечество – Вся Россия" - ред.), від якої балотувався.

"Зробив я саме всупереч інтересам тієї партії, яка вважалася провладною, хоча з іншого боку її дехто позиціонував як і опозиційну. Знявся саме на користь опозиційного кандидата-мажоритарника, місцевого підприємця, який, за моїми переконаннями, мав більше шансів, аніж я, обратися по тому 110-му виборчому округу", - розповів Корнацький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корнацький заявив, що на нього готується замах

Він запевнив, що вчинив це не в інтересах провладної політсили, і "тим паче не в інтересах Юрія Михайловича Лужкова або Євгена Примакова".

"Те, що мені приписують якісь близькі стосунки з ними – це гіпертрофоване перебільшення. Тому що я цих людей один раз у житті бачив публічно, а всі інші рази просто по телевізору", – уточнив Корнацький.

Нагадаємо, за інформацією джерел, у 1999-му році Аркадій Корнацький балотувався до Державної Думи РФ від політичного блоку "Отечество – Вся Россия".

Як наслідок, українські націоналісти звинуватили лідера парламентської фракції "Батьківщини" Арсенія Яценюка у приховуванні від колег по фракції та українського суспільства інформації щодо участі Корнацького в "українофобських та антидержавних політичних проектах". На знак протесту активісти навіть захопили київський офіс "Фронту змін", вимагаючи особистої зустрічі з Яценюком.

Зараз ви читаєте новину «Скандальний кандидат від "Батьківщини" зізнався, що раніше балотувався до Держдуми РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути