Ексклюзиви
пʼятниця, 21 червня 2013 03:01

Націоналісти захопили київський офіс Яценюка і вимагають від нього каяття

Націоналісти захопили київський офіс Яценюка і вимагають від нього каяття
Фото: cossackland.org.ua

Бійці ВО "Тризуб" ім. С.Бандери та представники Української Політичної Організації захопили офіс Фронту Змін на вул. Верхній Вал, 4в та вимагають особистої зустрічі з Арсенієм Яценюком. Про це повідомили в прес-службі ВО "Тризуб" ім. С.Бандери, пише УНН.

Націоналісти звинувачують Яценюка у приховуванні від колег по фракції та українського суспільства інформації щодо участі потенційного кандидата в депутати від ВО "Батьківщина" Аркадія Корнацького в українофобських та антидержавних політичних проектах.

Зокрема ВО "Тризуб" і УПО заявляють про те, що в 1999-му році Аркадій Корнацький балотувався до Державної Думи РФ від політичного блоку "Отечество – Вся Россия", котрий був створений членами Ради Федерації, котрі відмовились в 1999 році ратифікувати Договір про дружбу та співробітництво Росії та України, оскільки не визнавали територіальну цілісність нашої держави, зокрема приналежність Україні Криму та Севастополя. Очолювали блок відомий українофоб Юрій Лужков, котрого за заклики до від'єднання Криму навіть визнавали в Україні персоною нон-грата, та голова Служби Зовнішньої Розвідки Російської Федерації Євгєній Прімаков, котрий особисто координував діяльність кримських сепаратистів в період правління самопроголошеного президента Криму Мєшкова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корнацький заявив, що на нього готується замах

"Сьогодні, коли в Первомайську ллється людська кров, легко сказати, що не потрібно інших доказів опозиційності Аркадія Корнацького. Проте конфлікт навколо землі, яка йому належить, а точніше колосальних запасів корисних копалин, які знаходяться під нею, виник задовго до того, як Корнацький вирішив вступити до лав об'єднаної опозиції і тягнеться ще з початку 2010 року. Крім того, співпрацю з українофобськими організаціями треба змивати власною кров'ю, а не кров'ю підконтрольних селян, і захищаючи Україну, а не закулісні інтереси фінансово-промислових груп. Ми сподіваємось, що Ви маєте достатньо мужності для того, щоб визнавати та виправляти власні помилки. В іншому випадку вся відповідальність за наслідки прийнятого рішення буде покладена на Вас особисто", - йдеться у відкритому листі Голові фракції ВО "Батьківщина" у Верховній Раді України
Арсенію Яценюку.

Раніше з аналогічними зверненнями до Яценюка зверталась група українських дисидентів на чолі з Левком Лук'яненком та Василем Овсієнком, а також народні депутати Володимир Бондаренко, Юрій Михальчишин, Олег Тягнибок та інші.

Зараз ви читаєте новину «Націоналісти захопили київський офіс Яценюка і вимагають від нього каяття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

245

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути