Ексклюзиви
понеділок, 11 жовтня 2010 14:01

Скандальний Марков протистоятиме бандерівцям у Львові

Скандальний Марков протистоятиме бандерівцям у Львові
У Львові зареєстрована обласна організація партії "Родина". Головою осередку є львів'янин Сергій Шумков.

"Наша партія існує з 1999 року, - сказав заступник голови партії Олег Колесніченко із центрального офісу "Родини" в Одесі. - У Львові насправді партія вже теж була – з 2001 року. Але ми змінювали назву, і тепер відбулася лише чергова перереєстрація партії. Спочатку ми називалися "Прогресивно-демократична партія України", потім - "Нова генерація України". Зараз наша назва співзвучна з українським словом "родина", бо ми вважаємо себе родиною. Проте читається як "родіна". Так краще".

Лідером партії є Ігор Марков. Найбільш розвинені її осередки – в Одесі, Криму, Севастополі. Усього по Україні є 19 обласних осередків "Родини".

"Перереєструватися до виборів ми не встигли, - зазначив Колесніченко. - Тому на вибори у Львівській області не йдемо. Будемо в цьому регіоні розвиватися, набирати нових членів, іти до влади".

Зараз у львівській "Родині" 5 членів.

"Головне завдання регіональної організації "Родіни" - згуртовувати сили, які протистоять націоналістам та псевдонаціоналістам і показати, що в цьому регіоні проживають не лише бандерівці.", - зауважив Сергій Шумков з Львівського офісу партії.

Відзначимо, що 2009 року діяльність "Родіни" була заборонена Міністерством юстиції. Зняття з реєстрації партії відбулося за ініціативою Служби безпеки України.

На сьогодні партія "Родина" знову зареєстрована у Мін'юсті.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Скандальний Марков протистоятиме бандерівцям у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути