вівторок, 06 квітня 2010 17:45

В Одесі виступили проти антиукраїнського телеканалу Маркова

В Одесі виступили проти антиукраїнського телеканалу Маркова

Громадські організації "Комітет оборони Одеси" і "Вільна Одеса" запропонували лідеру партії "Родина" Ігорю Маркову і підконтрольному йому телеканалу АТВ "покаятися в гріхах".

Вони вимагали закриття підконтрольного політикові телеканала. Про це стало відомо сьогодні в ході пікету під стінами каналу. За словами організаторів акції, вони неодноразово звертали увагу правоохоронних органів на антиукраїнську політику телеканалу.

"Ми не збираємося захоплювати канал або приміщення, з якого він здійснює мовлення. Наші дії не вийдуть за рамки чинного законодавства, але ми зробимо все, щоб зупинити роботу АТВ", - сказав лідер організації "Комітет оборони Одеси" Сергій Гуцалюк.

Декілька десятків чоловік, які прийшли підтримати акцію, виступили з гаслами "Мораль в політиці, аморалка в житті".

На сходах перед дверима телекомпанії було розкладено таблички з надписами "мораль", "честь", "совість", "етика".

"Це ті якості журналіста, які АТВ топче ногами кожний день", - сказав лідер громадської організації "Вільна Одеса" Марк Соколов.

Днями партія "Родина" оприлюднила інформацію, що має намір передати в Генеральну прокуратуру Росії матеріали, що свідчать про тісні зв"язки міського голови Одеси Едуарда Гурвіця із чеченськими сепаратистами.

"Ми знаємо, що мер Одеси Гурвіц довгий час мав тісні стосунки з терористами в Чечні, приїжджав до них на інавгурацію Масхадова. Ці зв"язки нікуди не зникають. Тому сьогодні ми прийняли рішення звернутися в Генпрокуратуру РФ. Ми надамо всі факти і матеріали, щоб вони перевірили можливість причетності та фінансування представниками України цих сепаратистів", - сказав Ігор Марков.

36-річний Ігор Марков є одним з головних опонентів чинного мера ще з середини 90-их років. Контролює компанію "Союз", яка займається вивозом сміття. Із початку поточного року міська влада закінчила співробітництво із цією кампанією.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі виступили проти антиукраїнського телеканалу Маркова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути