понеділок, 09 серпня 2010 14:40

Марков назвав замовників свого "поранення"

Марков назвав замовників свого "поранення"

Лідер партії "Родіна" Ігор Марков спростував поширену ЗМІ інформацію про те, що він нібито отримав ножове поранення в шию під час бійки в одному з ресторанів Одеси.

"Повідомлення про моє поранення - провокація. Вас використали як інструмент провокації для тиражування помилкового повідомлення про моє поранення!" - звернувся він до преси.

За словами політика, за цією провокацією стоїть громадська організація "Вільна Одеса".

"Джерело провокації - заангажована громадська організація "Вільна Одеса" та телеканал "Круг", чия інформація неодноразово визнавалася судом помилковою і підлягає спростуванню", - сказав політик.

"На жаль, змушений констатувати, що багато ЗМІ вчинили непрофесійно, опублікувавши ці плітки, навіть не зв'язавшись зі мною особисто і не дочекавшись офіційної інформації від прес-служби", - резюмував Марков.

Нагадаємо, що у неділю в ЗМІ з"явилася інформація про те, що Ігоря Маркова поранили ножем. Пізніше прес-служба категорично спростувала це повідомлення.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Марков назвав замовників свого "поранення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути