середа, 21 вересня 2011 10:24

Сина одеського депутата-"регіонала" Кравця, який збив двох людей, відпустили на волю

Сина одеського депутата-"регіонала" Кравця, який збив двох людей, відпустили на волю

Суддя Київського районного суду Одеси Вадим Іванчук ухвалив рішення амністувати сина депутата Одеської обласної ради від Партії регіонів Олександра Кравця - Дмитра, який в серпні 2009 року збив на смерть 27-річного чоловіка і залишив інвалідом його 27-річну супутницю.

Таке рішення суд прийняв, незважаючи на те, що Кравець врізався у людей, які перебували на проїжджій частині, на швидкості 112 км / год, неодноразово конфліктував із законом (за даними адвоката потерпілих, винуватець ДТП фігурує в шістнадцяти кримінальних справах), був під слідством, а за рік до ДТП його вже амністували за скоєний злочин (заволодіння автомобілем за допомогою насильства).

Своє рішення суддя обґрунтував тим, що Кравець визнав свою провину, сам "наїзд" зробив "ненавмисно" і, до того ж, має неповнолітніх дітей.

Крім того, суддя порадив сім'ям потерпілих подати на Кравця цивільні позови з вимогою відшкодувати моральний і матеріальний збиток, так як за два роки слідства Кравець не заплатив жодної копійки сім'ям своїх жертв.

Зараз ви читаєте новину «Сина одеського депутата-"регіонала" Кравця, який збив двох людей, відпустили на волю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути