пʼятниця, 16 вересня 2011 16:29

Сина "регіонала", який п'яним убив людину, відпустили з будівлі суду

Сина "регіонала", який п'яним убив людину, відпустили з будівлі суду

В Одесі амністували сина депутата облради Дмитра Кравця, який на "Мерседесі" на смерть збив хлопця, а його подругу зробив інвалідом, повідомляє СТБ.

"У ході слідства були зібрані всі докази, що підтверджують провину водія автомобіля Кравця, було пред'явлено звинувачення в скоєнні злочину", - сказала старший слідчий одеської міліції Олена Супруненко.

За її словами, в ході розслідування з'ясувалося, що проти Кравця вже порушено 16 кримінальних справ за викрадення автомобілів і шахрайство. Двічі він був амністований.

Судові засідання у справі Кравця постійно переносили, поки не вступив в силу новий закон. Замість шести років позбавлення волі, яких вимагав прокурор, обвинувачений знову отримав амністію.

Нагадаємо, що 22 серпня, автомобіль Mercedes S-500 на Фонтанській дорозі в Одесі збив двох пішоходів, після чого зіштовхнувся з трьома автомобілями. В результаті ДТП один пішохід загинув на місці.

Пізніше ЗМІ стало відомо, що винуватець аварії - син депутата Одеської міськради від Партії регіонів Олександра Кравця. Джерело в міському управлінні МВС повідомило, що юнак на ім'я Олег перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Нагадаємо, у свій час начальник Одеського міського відділу Державтоінспекції Віктор Кузнєцов заявляв на одному з місцевих телеканалів, що у тій аварії міг бути "винним" ще водій "Шістки", який порушив правила паркування. Крім того, даішник розказував, що Дмитро Кравець був тверезим.

Небувалого розголосу набула також справа Фелікса Петросяна, сина заступника голови Одеської облради. Узимку 2008-го 18-річний студент Юридичної академії п'яний врізався на своєму авто в колону машин. Одна людина загинула. Приморський суд Одеси 9 липня 2009 року виправдав винуватця аварії.

Зараз ви читаєте новину «Сина "регіонала", який п'яним убив людину, відпустили з будівлі суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути