четвер, 27 жовтня 2011 12:11

Син Азарова іде у політику?

Син Азарова іде у політику?

Син прем'єр-міністра Миколи Азарова займеться політикою.

Як пише "Главком", з недавнього часу на вулицях можна помітити бігборди різних кольорів з цитатами відомих людей, таких як Олександр Кваснєвський, Маргарет Тетчер, Лешек Бальцерович, Єгор Гайдар про необхідність проходження нелегкого шляху реформ. Серед цих відомих людей є і Микола Азаров з цитатою "Наше завдання - скоротити розрив між бідними і багатими". Такі бігборди розміщені у восьми найбільших містах України.

Швидше за все, розміщенням займався фонд "Стабільна Україна", логотип якого також є на цих бігбордах. У свою чергу, на сайті фонду зазначається, що "Мета кампанії "Реформи неминучі" - покращити сприйняття процесу реформування в Україні".

З розділу "Команда" на сайті фонду можна дізнатися, що головою Наглядової ради фонду є екс-австрійський канцлер Альфред Гузенбауер, членом цієї ради - Сергій Бубка, а головою представництва в Україні - співвласниця галереї "ЦЕХ" Наталя Шейко.

Видання припускає, що до діяльності "Стабільною України" має відношення син одного з цитованих на бігбордах політиків - українського прем'єра.

Разом з тим, на сайті фонду про Олексія Азарова немає жодного слова, але в мережі знайшлося одна згадка про зв'язки прем'єрського сина з цією структурою. Так, у грудні минулого року в Москві відбувся турнір з міксфайт, і в замітці за його підсумками зазначено, що чемпіонський пояс вручав "президент Благодійного фонду "Стабільна Україна" Олексій Азаров".

Зараз ви читаєте новину «Син Азарова іде у політику?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути