пʼятниця, 08 листопада 2013 07:08

Симоненко не випустить Тимошенко, щоб не допустити одностатевих шлюбів

Симоненко не випустить Тимошенко, щоб не допустити одностатевих шлюбів
Фото: Тетяна Заровна

Петро Симоненко веде принципову боротьбу з євроінтеграцією - тому КПУ не стане голосувати за законопроект, що стосується можливості виїзду Тимошенко на лікування за кордон. Про це лідер КПУ повідомив у Донецьку 7 листопада.

- Ми прикладаємо максимум зусиль - зібрали вже більше мільйона підписів, - повідомив Симоненко, - а до 20 листопада зберемо більше необхідних 3 мільйонів підписів, гадаю (за проведення референдуму про вступ України в Митний союз - "Газета"). Зверніть увагу - які умови ставляться перед Україною - випустити одного олігарха, я не говорю про технічні регламенти, які приведуть до знищення економіки. А що вони ще вимагають від нас? Одностатеві шлюби і гей-паради. Заявляю, що фракція Компартії не голосуватиме за розбирання олігархів (коли випускають на лікування одного олігарха).

На думку Симоненка, українська євроінтеграція вкрай вигідна Європі.

- Президент розговорився і сказав, що Україна підписує угоду, щоб виводити Європу з кризи. Я радий за німця, радий за француза… Я хочу порадіти за українця, - підсумував лідер КПУ.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко не випустить Тимошенко, щоб не допустити одностатевих шлюбів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

153

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути