пʼятниця, 08 листопада 2013 06:25

"Обвал станеться вже в лютому" - Симоненко про наслідки підписання Угоди

"Обвал станеться вже в лютому"  - Симоненко про наслідки підписання Угоди
Фото: Тетяна Заровна

Лідер КПУ, виступаючи перед журналістами в Донецьку, передбачив непоправний занепад і інші непередбачувані наслідки. Вони настануть у тому випадку, якщо Україні вдасться підписати Угоду про асоціацію з Європейським союзом, вважає Петро Симоненко.

- Якщо буде підписано Угоду, це означає, що з лютого місяця станеться обвал унікальний і важкий по наслідках, - попередив комуніст. - Він безповоротний буде та непередбачуваний. Але вони не міркують про те, що вигідно Україні. Завтра антиросійська тематика піде, а в Україні буде економічний занепад. Звідси, з Донбасу, почнеться руйнування економічного потенціалу України. Буде знищено літакобудування, кораблебудування, машинобудування. Що буде з "Азовмашем" завтра? А що буде зі "Стиролом"? Уровнь безробіття різко зросте, і недофінансування зросте також. Вже сьогодні 40 мільярдів - борги лише по Пенсійному фонду. Вже 3 мрд. грн не виплачено лікарняних листів. Зовнішня політика в Україні, знищуючи базис, приведе до того, що буде остаточно зруйнований політичний суверенітет.

Зараз ви читаєте новину «"Обвал станеться вже в лютому" - Симоненко про наслідки підписання Угоди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

51

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути