вівторок, 27 липня 2010 14:40

Симоненко хоче набити собі ціну - "нунсівець"

Симоненко хоче набити собі ціну - "нунсівець"
Народний депутат із фракції НУ-НС Іван Заєць вважає несерйозною заяву лідера Компартії Петра Симоненка про те, що його політична сила знаходиться в опозиції. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Партія, яка знаходиться в коаліції, не може бути опозицією. Тому що є коаліційна угода і відповідні голосування за законопроекти. Така заява не свідчить про те, що вони хочуть радикально переглянути своє місце в коаліції", - пояснив депутат.

За словами Зайця, такі виступи комуністів розраховані на електорат напередодні місцевих виборів. "Тому Компартія робить вигляд рятівника українського парламентаризму. А насправді переслідує інші цілі. Зокрема набити собі ціну всередині коаліції", - пояснив він.

"Є народна мудрість: злодій не тільки той, хто краде, а і той, хто драбину тримає. Я не думаю, що це заявка на реальний перегляд місця і ролі КПУ в опозиції та коаліції", - додав "нунсівець".

Депутат вважає, що Партія регіонів ніяк не відреагує на заяву Симоненка. "Він же не каже, що піде з коаліції. Тому на ці слова "регіонали" просто не будуть звертати уваги", - наголосив Заєць.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко хоче набити собі ціну - "нунсівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути