середа, 12 жовтня 2011 19:28

Сім років дали не тільки Тимошенко, але й Путіну - Яценюк

Сім років дали не тільки Тимошенко, але й Путіну - Яценюк

Лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк вважає, що Юлія Тимошенко не буде виплачувати 1,5 млрд грн "Нафтогазу". Про це він сказав на прес-конференції відповідаючи на питання, чи готова опозиція допомогти Тимошенко грошима.

"Вона не буде платити, бо Тимошенко буде звільнена. А вирок буде скасований. Якщо він не буде скасований касаційною інстанцією, то - у Європейському суді з прав людини. Шанси того, що Європейський суд залишить цей вирок без змін рівні нулю", - зауважив Яценюк.

Він каже, що якщо скасовують вирок, то мають скасувати й цивільний позов. Також Яценюк прокоментував учорашній вислів прем'єра Росії Володимира Путіна про те, що той не розуміє, за що Тимошенко отримала 7 років.

"Майбутній президент Росії зрозумів, що 7 років дали не тільки екс-прем'єру України, а й нинішньому прем'єру Росії. Адже Тимошенко, як і Путін, не ставила підписів під цим контрактом. При цьому Тимошенко засудили й Путін зрозумів, що це відверте антиросійське рішення. У його словах чітко сформована погроза. Раніше у дипломатичній практиці такого ніколи не було. Його вислів треба читати поміж слів", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Сім років дали не тільки Тимошенко, але й Путіну - Яценюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

70

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути