вівторок, 05 листопада 2013 22:50

Сенченко: зрив євроінтеграції призведе до "лукашенкізації" України

Сенченко: зрив євроінтеграції призведе до "лукашенкізації" України
Андрій Сенченко Фото: for-ua.com

У разі непідписання Угоди про асоціацію в Україні почнеться "лукашенкізація". Таку думку в ефірі телеканалу ТВі висловив член фракції "Батьківщина" Андрій Сенченко.

"Як себе поведуть після зриву євроінтеграції росіяни і європейці, і що робитиме Янукович? Почну з Януковича. Я думаю, що почнеться "лукашенкізації" України. Тобто почнеться, просто кажучи, терор. Ознаки такого терору вже є - те, що творять з "Рошен" зараз податкова служба і т. д. І, я думаю, такий каток поїде по всім абсолютно - і по вашим, і по нашими, щоб не зваблювалися представники правлячої партії. Просто всіх спробують поставити на коліна і ще раз наголосити, хто тут цар", - сказав політик.

За його словами, росіяни можуть підтримати Януковича тільки короткостроково.

"Як поведуть себе росіяни? Навіть якщо якісь ресурси проімітують, так би мовити, підтримку Януковичу на цьому етапі, треба розуміти, що це буде дуже короткостроково і в режимі приблизно як "Харківські угоди" - тобто за губу зловили, а далі тільки поцілунки, грошей не дадуть" , - зазначив він.

Народний депутат радить Януковичу замислитися над особистим майбутнім.

"Я не думаю, що європейцям потрібно ставати на коліна і повзти за Януковичем. Треба буде зробити висновки. Я припускаю, що все-таки на Україну почнуть дивитися пильніше з точки зору того, що ця держава і влада творить з точки зору вимог ФАТФ, моралі, на якій сьогодні будується політика в європейських країнах. Я думаю, що це знову таки призведе до тяжких наслідків особисто для Януковича. Я б задумався про особисту долю на його місці", - додав Сенченко.

Зараз ви читаєте новину «Сенченко: зрив євроінтеграції призведе до "лукашенкізації" України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути